Koffer aanbiedingen bij Blokker | Extra korting

Blokker heeft als grote Nederlandse webshop regelmatig koffers in de aanbieding. De kortingen lopen soms leuk op, waardoor het loont om de aanbiedingen te controleren. Klik op één van de onderstaande links om naar de overzichtspagina per koffer merk te gaan. Klik op deze link om alle koffers in één overzicht te zien, zo zie je direct welke koffer het voordeligst is.

Koffer voordeel bij Blokker

De Blokker heeft een groot aanbod van koffers. Het koffer assortiment van Blokker bevat bekende merken als Carlton, Princess Traveller en American Tourister. Ook verkoopt Blokker aanverwante producten als trolleys, reistassen, toilettassen en rugtassen. Er is voor ieder wat wils te vinden.

Korting op koffers bij Blokker

Koffer aanbiedingen bij Blokker

Naast vaste kortingen in de webshop heeft de Blokker af en toe speciale kortingsacties. Deze kortingsacties zijn online maar vaak ook offline in de winkels te verzilveren. Houd deze website en folders van Blokker in de gaten.

Cashback acties bij Blokker
Ook komen er Cashback acties voor bij Blokker. Dit houdt in dat je na aankoop van een product, een kopie van je bon op kunt sturen, en dan geld terug ontvangt op je rekening. Wanneer er een Cashback acties is, dan wordt dit weergeven bij het product op de aankoop pagina. De Cashback acties worden in de meeste gevallen door de leverancier opgezet. Dit is dan ook de plek waar je het aankoopbewijs heen kunt sturen. Meer informatie is bij de desbetreffende aanbieding te vinden.

Kortingscodes bij Blokker
Ook zijn er regelmatig kortingscodes beschikbaar bij Blokker. Deze codes kun je invullen op de eerste stap bij het winkelwagentje. Over het algemeen zijn de kortingscodes 30 dagen geldig. Zo niet, dan wordt dat duidelijk aangegeven. Dit kan voorkomen bij specifieke acties. Mocht de kortingscode niet werken, dan kan dit komen doordat de code niet exact is overgenomen (letters/cijfers en hoofdlettergevoelig). Ook kan het zijn de de kortingscode alleen geldig is bij besteding van €25,- euro.Wil je meer weten over de merken die regelmatig in de aanbieding zijn?

Er zijn regelmatig koffers van verschillende merken in de aanbieding. Wij hebben wat meer informatie over een aantal van deze merken voor jou uitgewerkt. Zo kun je door op de merknamen te klikken, meer te weten komen over het desbetreffende merk. Een van de bekendere merken is misschien wel Samsonite, maar ook merken als SuitSuit, Eastpak, Delsey en Princess Traveller zijn zeker de moeite waard om even goed te bekijken.

Welke andere winkels hebben regelmatig koffer aanbiedingen?

Zit de juiste aanbieding er op dit moment nog niet bij? Kies er dan voor om nog even te wachten tot een volgende aanbieding, of bekijk of de koffer die je zoekt bij een van de onderstaande webshops wel in het assortiment zit. Andere winkels met koffer aanbiedingen zijn Bol.com, Coolblue en Wehkamp.

Soorten koffers bij Blokker

Blijf op de hoogte van de verschillende aanbiedingen bij Blokker. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een handbagage koffer of lichtgewicht koffer? Of zoek je een zachte koffer of harde koffer die je gemakkelijk mee kunt nemen? Bij Blokker kun je de beste koffers vinden om mee te nemen. Ook kun je naar specifieke koffers op zoek. Of je nu een koffer wil met dubbele wielen of een met een TSA slot. Bij Blokker is er altijd een koffer te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen!

Garantie bij Blokker

Blokker geeft minimaal één jaar garantie op de artikelen die ze verkopen. Op elektronische producten is dat zelfs twee jaar. Mocht het garantietermijn afwijken, dan wordt dat expliciet vermeld op het garantiebewijs die je ontvangt bij aankoop van het product. Er zijn echter wel verschillende regels. Zo worden producten die door zichtbare ondeskundig gebruik niet vergoed en vervalt de garantie. Lees de informatie bij het desbetreffende product om achter de precieze garantie te komen.

Bekijk alle koffer aanbiedingen per merk: American Tourister, CarryOn, Samsonite, SuitSuit, Eastpak, Delsey, Princess Traveler

Bekijk alle koffer aanbiedingen per soort: Handbagage koffer, Pilotenkoffer, Kinderkoffer

Bekijk alle koffer aanbiedingen per winkel: Blokker, Bol.com, Coolblue, Wehkamp

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een koffer aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende koffer aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een koffer aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een koffer aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online koffer aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een koffer in de aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.