Koffer aanbiedingen bij Bol.com | Extra korting

Bol.com heeft als grootste Nederlandse webshop regelmatig koffers in de aanbieding. De kortingen lopen soms leuk op, waardoor het loont om de aanbiedingen te controleren. Klik op één van de onderstaande links om naar de overzichtspagina per koffer merk te gaan. Klik op deze link om alle koffers in één overzicht te zien, zo zie je direct welke koffer het voordeligst is.

Koffer voordeel bij Bol.com

Bol.com heeft een groot aanbod van koffers. Het koffer assortiment van Bol.com bevat bekende merken als Samsonite, Princess Travel en American Tourist. Ook verkoopt Bol.com aanverwante producten als trolleys, reistassen, toilettassen en rugtassen. Er is voor ieder wat wils te vinden.

Korting op koffers bij Bol.com

Naast vaste kortingen in de webshop heeft Bol.com af en toe speciale kortingsacties. Deze kortingsacties zijn dag- en weekaanbiedingen. Houd onze website in de gaten voor de laatste Bol.com koffer aanbiedingen.

Koffer aanbiedingen bij Bol.com

Naast de aanbiedingen en kortingen is het ook mogelijk dat er bij Bol.com kortingscodes zijn voor specifieke producten, of dat er Cashback acties zijn. De Cashback acties worden meestal door het merk zelf opgezet. Bij een Cashback actie moet je je aankoopbewijs toesturen om een bepaald bedrag teruggestort te krijgen op je rekening. Tot slot kun je ook Bol.com cadeaukaarten gebruiken om je aankoop te doen.

Af en toe krijg je extra korting als je bijvoorbeeld aanmeld voor Select. Select is het programma van Bol waarmee je meer keuze krijgt voor bezorg opties. Zo kun je jouw nieuwe koffer in de avond laten bezorgen en in sommige gevallen zelfs de zelfde dag nog. Deze korting krijg je niet bij elke koffer. Bij de koffers waar je hier wel korting voor krijgt, staat dat duidelijk weergeven.Het voordeel van winkelen bij Bol.com

Wist je dat Bol.com ruim 300.000 artikelen heeft met extra bezorgopties? door lid te worden van select, bepaal jij wanneer er wordt bezorgt, inclusief de tijd om zo altijd je pakket te kunnen ontvangen wanneer jij dat wil. Je kunt zelfs de zelfde dag nog laten bezorgen, je moet dan wel voor 12.00 bestellen. Vanaf 20 euro wordt er sowieso gratis bezorgt. Ook kun je 30 dagen bedenken en gratis retourneren. Qua betaling zijn er heel veel mogelijkheden om te betalen. Je kunt zelfs achteraf betalen. Ook kun je met je Visa of Mastercard betalen bij Bol.com.

Wil je meer weten over de merken die regelmatig in de aanbieding zijn?

Er zijn regelmatig koffers van verschillende merken in de aanbieding. Wij hebben wat meer informatie over een aantal van deze merken voor jou uitgewerkt. Zo kun je door op de merknamen te klikken, meer te weten komen over het desbetreffende merk. Een van de bekendere merken is misschien wel Samsonite, maar ook merken als SuitSuitEastpakDelsey en Princess Traveller zijn zeker de moeite waard om even goed te bekijken.

Naast deze bekende merken, kun je bij Bol.com ook terecht voor de minder bekende merken. Ook tussen de minder bekende merken kun je hele leuke kortingen en aanbiedingen tegenkomen. Daarnaast hebben sommige aanbiedingen een hele kofferset in de aanbieding, waardoor je direct voor je hele gezin een mooie koffer hebt en direct op reis kunt. Daarnaast kan dit erg handig zijn, omdat je de koffers direct herkent. Als de hele loopband op het vliegveld vol ligt met koffers, pak je jouw koffers en die van je familieleden er daarom zo uit!

Een ander groot voordeel van het shoppen bij Bol.com, is dat ze een enorm assortiment hebben. Niet alleen voor koffers kun je bij Bol.com goed slagen. Ook als je opzoek bent naar accessoires of andere producten die je op reis goed kunt gebruiken, dan is de kans erg groot dat je die bij Bol.com kunt vinden. Daarnaast zal je zien, dat ook al deze andere producten bij Bol.com vaak in de aanbieding zijn.

Welke andere winkels hebben regelmatig koffer aanbiedingen?

Zit de juiste aanbieding er op dit moment nog niet bij? Kies er dan voor om nog even te wachten tot een volgende aanbieding, of bekijk of de koffer die je zoekt bij een van de onderstaande webshops wel in het assortiment zit. Andere winkels met koffer aanbiedingen zijn BlokkerCoolblue en Wehkamp.

Soorten koffers bij Bol.com

Ben je benieuwd naar het gehele assortiment koffers bij Bol.com? Blijf op de hoogte van de verschillende aanbiedingen bij Bol.com. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een handbagage koffer of lichtgewicht koffer? Of zoek je een zachte koffer of harde koffer die je gemakkelijk mee kunt nemen? Bij Bol.com kun je de beste koffers vinden om mee te nemen. Ook kun je naar specifieke koffers op zoek. Of je nu een koffer wil met dubbele wielen of een met een TSA slot. Bij Bol.com is er altijd een koffer te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen!

De verschillende maten koffers

Je hebt enorm veel verschillende maten van koffers. Bij Bol.com wordt sowieso de filter aangeboden om koffers te selecteren op inhoud in liters. Maten en filters die vaak voorkomen zijn kleiner dan 67 cm, 56 tot en met 76 cm, 68 tot en met 76 cm, 85 cm en groter en meer. Ook kun je gemakkelijk op merk, materiaal en soort koffer filteren.

Black Friday koffer aanbiedingen bij Bol.com

Op het gebied van korting komt het mooiste weekend van het jaar er weer aan. Black Friday is het weekend wat wordt afgesloten met Cyber Monday en staat bekend om de beste aanbiedingen en leukste acties. Er doen steeds meer bekende winkels mee. Bol.com doet al verschillende jaren mee aan deze traditie. Officieel is Black Friday ontstaan in Amerika en over komen waaien naar Europa. Ook koffers zullen tijdens deze traditie met korting verkrijgbaar zijn. Bekijk de voorwaarden op de website en profiteer van de beste koffer aanbiedingen van het jaar! De voordelen van Bol.com gelden in de meeste gevallen ook tijdens Black Friday!

Garantie bij Bol.com.

Bij Bol.com heb je op alle producten die je koopt de wettelijke garantie. Bij normaal functioneren, zou het product in goede staat moeten verkeren. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt er altijd gekeken naar een passende oplossing. Dit kan reparatie of een terugbetaling zijn. Bol.com geeft echter geen garantie op artikelen van externe verkopers. Het aankoopbewijs, of de factuur die je ontvangt van Bol.com is tevens ook jouw garantiebewijs. Bewaar deze dus goed. Mocht je hem toch kwijt zijn, dan kun je via jouw Bol.com account inloggen om eerdere facturen terug te halen.

Bekijk alle koffer aanbiedingen per merk: American Tourister, CarryOn, Samsonite, SuitSuit, Eastpak, Delsey, Princess Traveler

Bekijk alle koffer aanbiedingen per soort: Handbagage koffer, Pilotenkoffer, Kinderkoffer

Bekijk alle koffer aanbiedingen per winkel: Blokker, Bol.com, Coolblue, Wehkamp

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een koffer aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende koffer aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een koffer aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een koffer aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online koffer aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een koffer in de aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.