In drie stappen de perfecte backpack kiezen

0
153
reisspullen

Wie van plan is om een wereldreis te maken wilt natuurlijk goed voorbereid op reis gaan. Zo heb je voor een lange avontuurlijke reis door steden en bergen een goede backpack nodig. Een backpack uit zoeken blijkt voor veel mensen nog een hele opgave, je draagt de tas tenslotte elke dag bij je en dit kan erg zwaar worden. Daarom ga je hier lezen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een backpack.

Passen en draaggemak

Een van de belangrijkste punten bij het kiezen van een backpack is dat deze een hoog draagcomfort heeft, je moet er tenslotte een aantal weken mee kunnen patrouilleren. Bij het passen van een backpack moet je dus zeker weten dat deze goed zit, als je dit vindt kun je het beste ook een rondje lopen zodat je zeker weet dat hij ook tijdens het lopen comfortabel zit. De meeste backpacks beschikken over een mesh schuim rugsysteem dit zorgt voor een optimaal en ultiem draagcomfort tijdens een lange backpack tocht. Een ventilerend systeem is ook zeker geen overbodige luxen tijdens een zware backpack tocht, dit zorgt voor een luchtig gevoel op de rug tijdens bijvoorbeeld een zware bergpas wandeling.

Opbergruimte

De opbergruimte van een backpack is natuurlijk erg belangrijk, je wilt tenslotte je backpack zo efficiƫnt mogelijk in kunnen pakken en hiervoor heb je ruimte nodig. De gemiddelde inhoud voor een backpack is als volgt:

1-3 dagen = 30 Liter

4-7 dagen = 40 Liter

8-14 dagen = 60 Liter

14+ dagen = 80 Liter

Bedenkt dus van te voren goed voor welke tijd je de backpack gaat gebruiken zodat je geen ruimte tekort komt en geen overbodige ruimte overhoud.

Vergelijken

Op verschillende websites is de mogelijkheid om backpacks te vergelijken, dit is zeker een aanrader om van te voren te doen om zo de beste prijs-kwaliteit verhouding te vinden. Bij een vergelijking site is de vaak de mogelijkheid om de filteren op criteria die een backpack volgens jou moet hebben. Zo kun je de perfecte backpack vinden die voldoet aan jouw wensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in