‘’Ik ga op zakenreis en neem mee…?!’’

0
223

Veel mensen gaan voor hun werk weleens naar het buitenland voor bijvoorbeeld een afspraak met klanten. Succesvol reizen begint al bij een goede voorbereiding. Het is belangrijk dat je alles van te voren goed heb geregeld, zodat je dit niet op het laatste moment hoeft te doen en dingen vergeet. Je kan voor jezelf het beste een checklist maken van te voren, zo weet je zeker dat je niks vergeet. Maar een echt goede zakenreis begint bij het hebben van de juiste koffer.

Je hebt koffers in allerlei soorten en maten. lastig kiezen uit al deze koffers. Maar wij hebben jou daarbij.

Koffer aanschaffen

Stel jezelf een aantal vragen voordat je een koffer koopt. Hoe vaak reis je? Als je vaak reist kan je het beste een koffer van betere kwaliteit nemen. Deze gaan langer mee en zo hoef je niet bang te zijn dat deze bij de 2e reis al kapot gaat. Hoe lang reis je meestal? Als je vaak maar 2 daagjes weg bent heb je niet zo een grote koffer nodig, een kleine koffer is dan al voldoende en bespaart je kosten en tijd voor het inchecken. Hoeveel geld wil je eraan uitgeven? Er zijn veel soorten merken, wil je er niet zo veel geld aan uitgeven kies je gewoon voor een wat minder duur merk maar wel van goeie kwaliteit.

De juiste schoenen!

Onmisbaar tijdens een echte zakenreis, zijn natuurlijk de perfecte paar schoenen. Want bij een net pak horen uiteraard nette schoenen. Vaak moeilijk voor mannen om te vinden. veel schoenen vallen in de breedte niet altijd goed. Daarom is het altijd fijn als er een merk is die verschillende breedtematen aanbied. Hier kwam het merk Giorgio mee. zij bieden schoenen aan in verschillende breedtematen. Zo zit er altijd een schoen tussen die jij past!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in