Wanneer neem je een koffer mee en wanneer een rugzak?

0
194

We gaan er allemaal we eens eventjes tussen uit. even weg van het stressvolle leven thuis en zoeken plekken in het buitenland op om helemaal tot rust te kunnen komen in de zon. Je gaat op vakantie en twijfelt of je een rugzak of koffer meeneemt. Maar wanneer neem je dan precies een koffer mee en wanneer is handiger om een rugzak mee te nemen? Verschillende factoren spelen een rol bij het kiezen. Eigenlijk zijn er maar 3 belangrijke factoren die het grootste deel van je keuze beïnvloedden.

Hoe lang blijf je weg?

Vaak hangt de tijd wanneer je weg bent af hoe veel bagage of spullen je meeneemt. Ga je voor een langere tijd weg neem je vaak meer spullen mee dan als je maar een weekendje weg gaat. Als je voor langere tijd weggaat kan je het beste een koffer meenemen. Zodat je meer ruimte hebben om al je spullen in op te bergen.

Wat ga je doen op vakantie?

Ben je van plan om veel te reizen op vakantie en ga je niet bij maar 1 hotel hangen, maar wil je meerdere delen van het land zien? Dan is het natuurlijk niet handig als je steeds overal een zware koffer mee naar toe moet sleuren. Een handige backpack zou dan veel gunstiger zijn. deze kan je gemakkelijk overal mee naar toe nemen op je reis.

Budget

Vaak kan het budget ook nog wel eens invloed hebben op de keuze die je maakt. Grote koffers moet je namelijk in laten checken, dit kost en meer geld. terwijl je een rugzak als handbagage mee het vliegtuig in kan nemen wat je kosten bespaart. Natuurlijk kan je ook een kleinere koffer meenemen, deze mag je dan ook als handbagage meenemen in het vliegtuig.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in